Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Besök oss

Vintern på High Coast Whisky

Nu är vintern här och vi har öppet för Julbordsbokningar!
Våran välfyllda bar är öppen om ni vill prova våran whisky då vi inte kan ha några whiskyprovningar.
Och vill du köpa fat så är du välkommen att prata med oss.


Vi erbjuder Jultallrik med småvarmt tis-fre 11:00-14:00 för 255kr
(boka gärna för att säkra en plats ) Vi har även platser kvar för Julbord på kvällstid.
boka@highcoastwhisky.se eller 0612-53060

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så boka gärna bord. Vi vet att intresset är stort så boka in ert besök i god tid. Eftersom vi är noga med att göra ett säkert och tryggt julbord i dessa tider så finns begränsningar i antalet gäster. efter det…Läs mer om hur vi jobbar för ett säkert besök under Covid-19 här


Vill ni ha er konferens här eller komma någon annan tid maila eller ring oss – välkomna!

Vi kommer att ha öppet tis-fre 11:00-15:00
Lördag 15:00-22:00
Söndag & Måndag Stängt

Välkommen till vinters julbord

Nu är det dags att boka in er på vårt mysiga och välsmakande julbord igen. Från den 20 november fram till den 20 december är destilleriet smyckat för jul och de härliga dofterna av malt och whisky blandas med de från skinka, sill, Janssons frestelse och allt annat som hör julbordet till. Precis som i fjol bjuder vi på en fest för både öga och gom och vår köksmästare kommer att presentera både traditionsenliga favoriter och lite nya spännande överraskningar.

Vi vet att intresset är stort så boka in ert besök i god tid. Eftersom vi är noga med att göra ett säkert och tryggt julbord i dessa tider så finns begränsningar i antalet gäster.

Här bokar du årets julbord

Guidade visningar & whiskyprovningar varje lördag fram till 20/11


Visning Kl 13.00
provning Kl 15,00
Visningen kostar 150kr per person
Provning 5 glas 325kr per pers

Boka i tid!
Observera att vi inte kan ta fler än 15 personer samtidigt på guidade turer eller whiskyprovningarna pga rådande situation vilket gör att vi inte kan garantera plats på drop-in.

Bokning görs till besok@highcoastwhisky.se


Husbil
Ställplats för husbil kostar 100kr (gäller överallt på området)
Då får ni tillgång till vårat servicehus.
Betala och få anvisning i Besökscentret

Härlig mötesplats för både människor och whisky

Med utsikt över den majestätiska Ångermanälven, på en kulle med den historiska destilleribyggnaden som närmaste granne ligger vårt Besökscenter. Här finns vår fina restaurang och whiskybar med en stor uteplats i solen, här finns moderna konferens- och möteslokaler samt en High Coast-shop.
I vår restaurang lagar vi mat från grunden med betoning på lokala råvaror och smakupplevelser.
Visitor Center är en härlig mötesplats under alla årstider för whiskyvänner, grupper och företag som vill ta del av en unik whiskyupplevelse.

Vill ni boka så kontakta oss på besok@highcoastwhisky.se

Restaurang & whiskybar

Vår restaurang är en skön mötesplats där smaker, upplevelser och gott värdskap står i fokus. I en unik miljö njuter ni av vällagad mat och passande drycker. 

Vår restaurang är en skön mötesplats där smaker, upplevelser och gott värdskap står i fokus. I en unik miljö njuter ni av vällagad mat och passande drycker. Vår whiskybar har naturligtvis ett brett utbud av våra buteljeringar. 

Läs mer om vår restaurang, öppettider och menyer.

Whiskyprovningar

Har du inte upplevt en High Coast-provning ska du absolut boka in en whiskykväll med oss. På High Coast Distillery jobbar några av Sveriges mest kunniga och omtyckta provledare som gärna fyller en kväll med kunskap, anekdoter och fantastiskt bra whisky.  Självklart har du alltid möjlighet att köpa ditt eget whiskyfat.

Whiskyprovning i den vackra restaurangen på High Coast Distillery.

Läs allt om våra provningar.

Guidade visningar på destillieret

En guidad tur runt destilleriet är ett måste vid ett besök hos oss. Under en dryg timme går ni tillsammans med en av våra duktiga guider runt och följer råvarornas väg från vår maltsilo fram till lagerhuset. Efter turen är ni varmt välkomna att köpa smakprov av vår whisky i baren.
(Observera att vi inte tar fler än 15 personer per guidad tur pga rådande situation vilket gör att vi inte kan garantera plats vid drop-in)

Läs mer om våra guidade visningar av destillieret.

Konferens på High Coast Distillery

I vårt visitor center finns utmärkta konferensmöjligheter i perfekt anpassade lokaler intill restaurangen. Vi har både större mötesrum för upp till 45 personer samt mindre grupprum, alla med modern utrustning för möten och presentationer. 

Vi har perfekta konferensmöjligheter med fullservice vad gäller mat, dryck och aktiviteter.

Läs mer om vår konferensverksamhet

The High Coast Whisky Insider