Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Besök oss

Med utsikt över den majestätiska Ångermanälven, på en kulle med den historiska destilleribyggnaden som närmaste granne ligger vårt Visitor Center. Här finns vår restaurang och whiskybar med en stor uteplats i solen, här finns moderna konferens- och möteslokaler samt en High Coast-shop. Visitor Center är en härlig mötesplats under alla årstider för whiskyvänner, grupper och företag som vill ta del av en unik whiskyupplevelse.

Från juni till augusti är Visitor Center öppet alla dagar i veckan med tre guidade visningar per dag och vår meny är baserad på lokala råvaror och gärna en touch av den goda smaken av vår singelmalt whisky.

Under perioden september-maj har vi öppet Visitor Center tis-lör. Det går även att göra bokningar för grupper, företagsbesök och konferenser men vi har också några uppskattade återkommande restaurang evenemang.

Öppettider i vår

Tisdag – Fredag 10:00-16:00
Lördag 11:00-16:00
Alla lördagar from 11/1 guidad visning 13:00 och whiskyprovning 15:00
Mat , fika , shop och whiskybar
Fatägarlördag + öppet för alla
den 1/2, 7/3, 18/4, 2/5 (läs mer i kalendarium)
Originslördag 15/2, 25/4 (läs mer i kalendarium)

Vill ni boka så kontakta oss på besok@highcoastwhisky.se

Restaurang & whiskybar

Vår restaurang är en skön mötesplats där smaker, upplevelser och gott värdskap står i fokus. I en unik miljö njuter ni av vällagad mat och passande drycker. 

Vår restaurang är en skön mötesplats där smaker, upplevelser och gott värdskap står i fokus. I en unik miljö njuter ni av vällagad mat och passande drycker. Vår whiskybar har naturligtvis ett brett utbud av våra buteljeringar. 

Läs mer om vår restaurang, öppettider och menyer.

Whiskyprovningar

Har du inte upplevt en High Coast-provning ska du absolut boka in en whiskykväll med oss. På High Coast Distillery jobbar några av Sveriges mest kunniga och omtyckta provledare som gärna fyller en kväll med kunskap, anekdoter och fantastiskt bra whisky.  Självklart har du alltid möjlighet att köpa ditt eget whiskyfat.

Whiskyprovning i den vackra restaurangen på High Coast Distillery.

Läs allt om våra provningar.

Guidade visningar på destillieret

En guidad tur runt destilleriet är ett måste vid ett besök hos oss. Under en dryg timme går ni tillsammans med en av våra duktiga guider runt och följer råvarornas väg från vår maltsilo fram till lagerhuset. Efter turen är ni varmt välkomna att köpa smakprov av vår whisky i baren.

Läs mer om våra guidade visningar av destillieret.

Konferens på High Coast Distillery

I vårt visitor center finns utmärkta konferensmöjligheter i perfekt anpassade lokaler intill restaurangen. Vi har både större mötesrum för upp till 45 personer samt mindre grupprum, alla med modern utrustning för möten och presentationer. 

Vi har perfekta konferensmöjligheter med fullservice vad gäller mat, dryck och aktiviteter.

Läs mer om vår konferensverksamhet

The High Coast Whisky Insider