Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Whiskyfestival

Helgen den 30 juni och 1 juli är High Coast Whiskyfestival tillbaka. Biljetterna är släppta så det är bara att välja bland det kanske största utbudet hittills. Köp dina biljetter redan nu för att säkra din plats och njut av unika whiskyupplevelser med provningsledare i världsklass, i en stämningsfull miljö vid älvstranden i Höga Kusten.

Vi kommer inom kort att offentliggöra festivalens musikaliska inslag. I vanlig ordning kan du räkna med skön live-musik båda dagarna

Många bokar in sig på flera provningar i tält och lagerhus, skapar ett eget schema och provar High Coast Whisky eller annan exklusiv whisky från andra delar av världen. Men möjligheten till den helt spontana festivalupplevelsen finns som ett utmärkt alternativ eller som kombination.

Slå dig ned vid ett av alla bord som finns utplacerade på området, kanske nära scenen för en musikalisk inramning, allt nära älvstranden dit hjärtat av festivalen flyttat. Prata med en av de främsta tunnbindarna, låt oss berätta mer om vår whisky och känn atmosfären i lagerhusen där mängder av fat skapar whisky i just denna stund.

Destilleriet är igång och fat fylls i tapphuset, ja du befinner dig mitt i en festival där whiskyproduktion pågår. Möjligheten att själv bli en del av fatresan erbjuds med olika fattyper, så kanske kommer du tillbaka nästa år och provsmakar din alldeles egna whisky, eller så är det i år du provar ditt fat i fatägarloungen.

Bussar

Självklart har vi ordnat med bussar till årets festival.

Från Kramfors går bussar via Bollstabruk och Nyland och vinkas in. Tidtabell publiceras i god tid före festivalen.

Våra populära bussar från Örnsköldsvik, Sollefteå och Sundsvall går i sedvanlig ordning och bokas på Tickster!

Boende

Självklart står våra ställplatser redo att ta emot förväntansfulla festivalbesökare. Ställplatserna med el ligger i nära anslutning till servicehuset där toalett, dusch och diskmöjligheter finns. Ställplatserna utan el är av enklare karaktär och har tillgång till enklare festivaltoaletter. Observera att ställplatserna med el redan är fullbokade under festivalen. Vi har gott om ställplatser utan el. Säkra er plats redan idag!

Våra populära Glampingtält kommer stå uppställda under festivalen och passar perfekt för dig som vill bo nära området och njuta av naturen samtidigt som du sover i en bekväm säng. Tryck på Glampinglänken för att läsa mer och boka!

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet