Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Restaurang 63º

Kristi Himmelsfärd

Under Kristi Himmelsfärdshelgen håller vi öppet 11:30-21:00 torsdag-lördag!

Fredagslunch på Besökscentret

Fredagen 27/5 erbjuder vi vår a la cartemeny hela dagen!

Sommaren på destilleriet

Vi kickstartar sommaren med Whiskyfestivalen 17-18 juni. Från den 20 juni håller vi öppet varje dag från tidigt till sent. Boka gärna din provning och visning redan idag på bokningsknappen ovan!

  Meny

Lite mindre

Vit sparrissoppa 125 kr

Serveras med friterade rotfrukter samt gravad äggula.

Råbiff 145/265 kr

Nötinnanlår, mandel, ramslöksmajonnäs och silverlök.

Rejälare

Destilleriets Räkmacka 125/199 kr

Handskalade räkor, hemslagen majonnäs, ägg, lök samt smörstekt landgångsbröd.

Bakad Röding 295 kr

Vit sparris, ramslöksolja, sikrom, brynt smörhollandaise samt örtslungad potatis.

Betor och Getost 175 kr

Smörbakade betor, getost, belugalinser, rostade valnötter samt timjan- och honungssky.

Entrecôte 295 kr

Svensk Entrecôte med ostronskivling, rödvinssås samt friterad potatis med västerbottensost och svartkål.

Långbakat Högrev 175 kr

Långbakat och stekt högrev med smörad kål, potatis- och rotselleripuré, whiskyglaze och syrad lök.

Efter maten

Fläderpannacotta 125 kr

Serveras med hjortroncoulis och brynt smörkaka

Timmertryffel 30 kr

Chokladtryffel smaksatt med vår whisky Timmer

Boka här

Sedan 1 mars 2022 är High Coast Distillerys besökscenter kontantfria!


 



Med reservation för eventuella ändringar.

 

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet