Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Konferenser

I vårt vackert belägna besökscenter har vi flera konferenslokaler för dig och dina kollegor. Lägg din konferens i Höga Kusten. Våra lokaler är utrustade med moderna skärmar och projektorer samt utrustning för hybridmöten. Under konferensen dukar vi upp härliga fikapauser, smakrika luncher och middagar i toppklass. Vår vackra plats bjuder på fina pauspromenader längst med vattnet där Ångermanälven möter havet.

Skapa en minnesvärd konferens

Vi tar mer än gärna med dig och dina kollegor rakt in i vår whiskyvärld. Under en guidad tur får ni en inblick i vår whiskytillverkning och får känna hettan från pannorna och de otroliga dofterna i lagerhusen. Utöver en guidad tur erbjuder vi även whiskyprovningar som får både erfarna whiskydrickare och nybörjare att uppskatta whiskyns värld. Utöver härliga whisky och mat upplevelser kan vi även erbjuda friskvårdsinslag med utbildning för en hälsosammare arbetsplats. Vi samarbetar med en lokal personlig tränare som finns till förfogande.

Vi erbjuder flera alternativ för er konferens. Under dagen finns alltid kaffe, vatten, frukt och tilltugg tillgängligt.

Vårt stora konferensrum rymmer 40 personer i biosittning, 18 i skolsittning och 20 i styrelsesittning.

Förmiddagskonferens från 394kr per person.

Börja dagen med mötet, njut av ett härligt förmiddagsfika och avsluta mötet med vår härliga lunch.

Eftermiddagskonferens från 394kr per person.

Starta konferensen med en härlig lunch, njut av ett härligt eftermiddagsfika när det passar er och avsluta dagen med hemresa eller en minnesvärd middag i Restaurang 63°N.

Heldagskonferens från 552kr per person.

Ankomst på morgonen, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Här kan ni fortsätta dagen med en guidad tur, whiskyprovning och middag.

Boende och transport

Vi har flera boendealternativ att välja bland. Vi hjälper gärna till med bokning av boende och transport till och från destilleriet. Våra partners i området har allt från mysiga B&B och fullskaliga hotell med alla bekvämligheter man kan önska sig.

Kontakta oss för er nästa minnesvärda konferens!

Mail: besok@highcoastwhisky.se

Telefon: 0612 530 60

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet