Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Restaurang 63ºN

OBS! 29 juli- 01 augusti serveras en härlig och varierande grillbuffé hela dagen för 299 kr per person. Ingen ala carte serveras.

Alá carten – Serveras från kl 15.00 vardagar och från kl 11.00 lördag-söndag.

Lunchmenyn ligger nedanför alá carten.

N  Å  G  O  T      F  Ö  R   E

Löjromsvåffla – 139 kr

Kalixlöjrom, dill, gräslök, hängd creme fraiche, hackad lök.

Edamame – 109 kr

Sesamfrö, brynt smör, soya, parmesan.

Toast skagen – 119 kr / Hel 199 kr

Smörstekt bröd, pepparrot, gräslök, dill, citron, handskalade räkor.

F   R   Å   N     H   A  V  E   T

Moule frites – 219 kr

Saffransaioli, vitlök, timjan, vitt vin, chili, smörstekt bröd, frasiga pommes.

Varmrökt lax – 219 kr

Sommarpotatissallad, citron, salladslök, senaps crème.

F   R  Å  N   B  O N D  E  N

High Coast whiskyburgare – 219 kr

150 gr kött från Umeå, whiskycheddar, karamelliserad lök,  husets aioli, crisp sallad, frasiga pommes.

Biff Rydberg – 289 kr

Tärnad oxfilé, konfiterad potatis, ölkokt sötad lök, senapscréme, äggula, persilja, pepparrot

F   R  Å  N   L  A  N  D  E  T

Svamprisotto – 219 kr

Älvolja, pinjenötter, ramslöksgremolata, västerbottensost.

High Coast vegburgare – 219 kr

Svensk halloumi, whiskycheddar, picklad lök, husets aioli, crisp sallad, frasiga pommes.

Veckans sallad 63°N – 199 kr

N  Å  G O  T    E F  T  E  R

Chokladfondant – 99 kr

Kolakross, choklad, Berg, vaniljglass, hallon.

Belgisk våffla – 89 kr

Vaniljglass, nougatcreme.


LUNCHMENY

Under lunchen serverar vi en härlig salladsbuffé. Priset för vår lunch är 129 kr. Det ingår självklart kaffe och kaka. Serveras mellan 11-15.

Smaklig spis!

Med reservation för eventuella ändringar.

Lunch v.29

Måndag – Pepparbakad lax med sandefjordssås och dillslungad potatis.

Tisdag – Grillad chorizo med stuvad vitkål och västerbottenspotatis.

Onsdag – Lasagne ala 63°N parmesan olja, hyvlad lagrad ost och tomatsallad.

Torsdag – Grillad kycklingfilé med dragonsås, rostade primörer och ugnsrostad potatis.

Fredag – Örtbakad fläskfilé, husets bearnaise, baconfrästa haricotverts, friterad bakpotatis.

Lunch v.30

Måndag – Nattbakad fläskkarré, med husets svampsås, rostad potatis samt svartvinbärsgelé

Tisdag – Moster Nettes ugnsbakade torskrygg med brynt smör, skagen, rostad paprika och citronpotatis.

Onsdag – Asiatisk fläskfilé, med persiljemajonnäs och stekt ris.

Torsdag – Plommonspäckad kotlettrad med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis.

Fredag – Nattbakad ryggbiff med tryffelsky och potatisgratäng.

Lunch v.31

Måndag – Pestobakad laxfilé med grönsakskompott, dillkokt potatis och romsås.

Tisdag – HCW´s köttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka och whiskylingon.

Onsdag – Fetaostfyllda kycklingbröst med paprikasky, tryffelmajonnäs, stek lök och rostad småpotatis.

Torsdag – Souvlaki på fläskkarré, bulgursallad, tzatziki och klyftad potatis.

Fredag – Tjälknul med husets potatisgratäng och rosmarinsdoftande rödvinssky.

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet