Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Lägereld 25 september

Fjolårets succé är hos oss för att stanna.
När vi skapade eventet Lägereld i fjol insåg vi rätt snart hur mäktigt det skulle bli med lägereldar längs ångermanälvens strand i kombination med whiskyprovning och god mat. Självklart skulle det bli ett stående event precis som med whiskyfestivalen.

Så här kommer nu Lägereld i sin andra upplaga med eldskulptur som ett nytt inslag, skapad av konstären, och grundaren av destilleriet, Mats de Vahl. Mats har för övrigt också tävlat i eldskulptur så räkna med en mäktig upplevelse.

Vi delar upp eventet i två olika sittningar. 
Sittning 1 mellan kl 17-20.
Sittning 2 mellan kl 19-22.
På så sätt förenas vi alla kl 19 för lägereldar och eldskulptur. 
Pris 995 kr per person.

Beställ biljett här.

För musiken står i år Andreas Nilsson som gjort sig känd i området som en sångare och låtskrivare som hyllar lugnet och tystnaden i skog och vid älv, ofta tillbakablickande till en svunnen tid med timmerflottare, vandrare och poetiska tankar vid lägerelden. I år dessutom aktuell med ett tredje album.

I fjol släpptes även en uppskattad buteljering vi kallar Lägereld som endast fanns att beställa på plats för deltagare i eventet. Räkna med att Lägereld 2021 kommer att följa den traditionen.

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet