Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Sommarpersonal – Kock/kallskänk

Vill du vara en i vår whiskyfamilj i sommar?

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss i underbara Höga Kusten. Är du den som sätter gästen i fokus, behärskar svenska och engelska och vill tillbringa sommaren i en unik whiskyfamilj?

Vi vill att du har erfarenhet av att jobba i ett mindre restaurangkök där du främst jobbar i köket med allt vad det innebär och vid behov är med och möter gästerna direkt. Har du ett intresse för whisky är ett plus.

Du jobbar tillsammans med vår kökschef men även självständigt. Förbereder smörgåsar, sallader m.m. till vår bistro, samt med à la carte-servering vissa kvällar under högsäsong.

Det finns mycket som gör High Coast Distillery unikt, klimatet, älven, noggrannheten, råvarorna och våra fat. Sedan fyra år har vi ett Visitor Center med reception, shop, café och restaurang. Där tar vi emot alla våra besökare och därifrån utgår våra guidade visningar. Under juni, juli och augusti har vi öppet alla dagar med servering och guidade visningar. Vi sätter vårt Värdskap högt och att gästen alltid känner sig i centrum.

Vi kommer behöva personal under juni, juli och augusti, det är mest intensivt under juli och två första veckorna i augusti.

Har du frågor om arbetet kontakta Catarina Molitor Sjöberg, Visitor Center chef, 070-578 4056.

Maila din ansökan med CV och referenser till catarina@high coastwhisky.se. Ange om det är någon specifik period i sommar du kan jobba. Vi vill ha din ansökan senast 20 februari. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu. High Coast Distillery är medlem i Visita och har kollektivavtal.

High Coast Distillery gör singel malt whisky i världsklass. Vi ligger otroligt vackert vid Ångermanälvens strand i Bjärtrå, Kramfors, i hjärtat av Höga Kusten.

The High Coast Whisky Insider