Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Köpställen

Information om Advanced Master Class 1.1.

Vi har tillsammans med Systembolaget stoppat försäljningen av Advanced Master Class 1.1 efter att det upptäckts felaktigt packade lådor.
Felet består i att flera flaskor av samma sort lagts i ett fåtal lådor. Det är mycket tråkigt att detta har hänt och vi beklagar att det kan förorsaka olägenheter för våra kunder och för Systembolaget. Men vi kommer naturligtvis att ställa saken tillrätta för de som drabbas.
Så här ska du göra om och när du fått din beställda låda:

• Öppna den och kontrollera att de fem flaskorna är numrerade från 1 till 5 (du behöver inte bryta något sigill eller så för att kontrollera) . Om numren är i följd är lådan korrekt, du behöver inte göra något mer än att glädjas över en unik whiskyupplevelse.

• Om det finns dubbletter bland flaskorna är lådan felaktig och du ska reklamera den på normalt sett hos ditt inköpsställe och få pengarna tillbaka.

Om du efter att ha reklamerat produkten vill ha en ny korrekt låda ska du göra på följande sätt:
• Inköp av ny produkt kan endast göras via Systembolagets Privatimport. Detta är en helt separat handling och ska inte kopplas till reklamationen.

• Privatimporten måste göras enligt beskrivningen nedan, i samtliga steg.
• Skapa konto på Systembolaget.se / Logga in på befintligt konto
• Registrera ny förfrågan för privatimport (längst ner på första sidan).
Fyll i följande uppgifter

Leverantör: Box Destilleri AB / High Coast
Dryckens namn: Advanced Master Class1.1
Varugrupp: Spritdryck
Antal: Uppge antal boxar
Volym ml/st: 1000ml
Förpackning: Flaska

• Klicka på ”Lägg till drycken”.
Följ vidare instruktioner på sidan. Om du tänker göra privatimport av andra produkter ska du göra detta på en annan förfrågan.
OBS! Förfrågan om Advanced Master Class 1.1 ska göras enskilt.

Vi beklagar igen det inträffade och skulle de kvarstå osäkerhet eller frågor så kontakta oss direkt på info@highcoastwhisky.se

Här köper du High Coast Whisky

High Coast Whisky finns att köpa via Systembolaget i Sverige, på Nielsen Discount och Bordershop i Puttgarden, viss Östersjötrafik och på större europeiska webbshopar specialiserade på whisky. För internationella köpställen kontakta Henrik Persson +46 70552 02 72

För inköp till HORECA-sektorna kontakta Peter Granåsen, +46 70654 54 01.

The High Coast Whisky Insider