Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Kalendarium

Detta händer på High Coast Distillery
V
Visningar & provningar 2/10-13/11
Lördagar visning kl 13 och provning kl 15
(Vid fler än 8 personer kan ni boka efter överenskommelse)

Pris: Visning 175 kr och provning 325 kr.
Under visningen får man en historisk bakgrund och besök i destilleri och lagerhus. (Ca 70 min)
Provningen innehåller fem sorter – våra Origins plus en överraskning. (ca 60 min)
Förbokning rekommenderas. besok@highcoastwhisky.se
H

Lägereld 25 september
När mörkret lägger sig och lågornas dans speglas i Ångermanälven medan kaffeångorna förenas med björkvedsbrasornas rök, ja då kan vi bara beskriva det som hemma. I höst kör vi andra upplagan av Lägereld. Det är vår hyllning till elden, skogarna, älven och whiskyn.

Andreas Nilsson, traktens store tolkare av lägereldarnas och norrlandsskogarnas mystik, finns på plats med sin gitarr medan kvällssolens sista strålar blir avlöst av brasornas sken. Mats de Vahl kommer att tända eld på en magnifik eldskulptur, nåt vi gör för första gången.

Som en central bärare av den unika känsla som bara kan upplevas här hos oss står whiskyn, så självklart blir det whiskyprovningar, whiskybar och whiskyinspirerad mat på menyn.

Biljetter bokas på tickster.com.

Manager Tour
Är du intresserad av fördjupad visning så erbjuder vi en Manager Tour. Du får en mer ingående beskrivning av hela processen med destillerichef eller kvalitetsansvarig, en tur som tar ca 90 min. Pris 3000 kr för max 8 personer. Denna tur genomförs endast efter överenskommelse genom att kontakta besok@highcoastwhisky.se. Vi behöver framförhållning för denna tur så maila din förfrågan i god tid.

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet