Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Kalendarium

Detta händer på High Coast Distillery hösten 2019

November

Alla Helgonsmiddag – 2/11
Pris: 495kr
En trerätters middag för att fira Alla Helgons dag.

Fatägarlördag – 9/11
Pris: 595 kr.
Start kl 10:30.
En chans för fatägare att träffa sitt fat eller för nyfikna att uppleva destilleriet och påbörja sin fatresa.

Farsdagsmiddag – 10/11
Pris: 345 kr.
Start kl 17:00 med visning. Middag kl:18:00
Fira din Far med att bjuda på en härlig middag.

After Work – 22/11
Pris: 245 per pers för buffe, 295 inkl bussbiljett
Kom och njut av härlig mat och dryck i samvaro med vänner och bekanta. Underhållning för kvällen är trubaduren Tony Naima.

December

Julbord / fatägarevent 11-12 december.
Pris 2995 kr per pers för två dagar, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 500 kr.
Pris 1295 för en dag inkl lunch och julbord
Vi välkomnar dig kl 10.30 utanför destilleriet vid lägerelden. Det blir kokkaffe och historier berättade av oss som var med innan Box blev destilleri, innan Box blev High Coast.
Vi lovar en upplevelserik dag.

Kanske har någon köpt ett fat som också ska fyllas, eller kanske ska en fatskylt spikas på ett redan fyllt fat.
En julbordsbuffe dukas upp inför kvällen. Och självklart kommer vi att under dagen ordna ett bra tillfälle för provsmak av ditt eget fat.

Buss till fina Hotell Hallstaberget i Sollefteå som bjuder på en magnifik utsikt över Ångermanälven.
Dag två blir det en härlig hotellfrukost och sedan möjlighet att använda hotellets fina spa-avdelning eller bara njuta av den vintriga omgivningen i nipornas stad som Sollefteå kallas. Buss tillbaka till destilleriet för en härlig avslutningslunch.

The High Coast Whisky Insider