Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Julbord 2022

Varmt välkomna till 2022 års upplaga av Restaurang 63°s julbord. Årets första julbord går av stapeln fredagen den 18 november. Njut av julens intågande i en fantastisk miljö och upplev god mat och dryck. Ett av de bästa julborden i Kramfors. Vid ankomst bjuds ni på pepparkakor och glögg och får sedan njuta av vårt dignande julbord. Självklart har vi härliga inslag av vår whisky på julbordet samt riktiga klassiker man inte kan vara utan. Fredagkvällar bjuder vi in lokala trubadurer som underhåller under och efter maten och ser till att ni får en oförglömlig kväll. Självklart är vår bar fylld med passande ölsorter och goda viner. Njut även av vår destillerisnaps som bara går att prova här hos oss.

Passa på och njut av ett vintrigt destilleri och prova på vår Winter Tour innan julbordet. En guidad visning av vårt destilleri och lagerhus som avslutas med provsmakning av två av våra favoritwhiskys. Under visningen får ni en inblick i hur vi tillverkar vår whisky och och historien bakom vårt destilleri.

I år erbjuder vi övernattning i samband med julbordet hos Bjärtrå B&B. Njut av ett vackert boende och få skjuts fram och tillbaka till destilleriet. Kontakta oss för att boka er övernattning och läs mer om Bjärtrå B&B HÄR

Våra vänner på Höga Kusten Glamping har även bäddat sina härliga och naturnära tält. Här bor i mitt i naturen och transport till och från julbordet ingår i priset. Bokning och mer info finner ni HÄR

Priser:

Julbordslunch onsdag-fredag 395kr per person

Julbord kvällssittning från 15:00 onsdagar och torsdagar 525kr per person

Julbord lördagar fram till 15:00 525kr per person.

Julbord kvällssittning fredagar och lördagar med underhållning 625kr per person.

I priset ingår glögg, pepparkakor, julbord och kaffe på maten.

Winter Tour 259kr per person.

Ni har ert bord i tre timmar från bokad tid.

Medföljande barn upp till 4 år äter gratis. Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Öppettider:

Önskar ni vara själva i vår härliga matsal eller är ett större sällskap och vill äta julbord en annan dag? Kontakta oss för bokningsförfrågan.

Lunchsittningar: onsdag-fredag 11:30-15:00

Kvällssittningar: Torsdag-fredag 18:30-23:00, Winter Tour 17:30

Lördagar: 11:30-23:00, Winter Tour 14:00 och 17:30

Julbord för företag

Självklart är företag varmt välkomna hos oss att njuta av vårt julbord. Vill ni ha ett härligt julfirande med kollegorna hjälper vi gärna till med bokning av transport, julklappar och whiskyupplevelser.

Är du på jakt efter den perfekta julklappen till en whiskydrickare? Ni hittar perfekta julklappar i vår shop. Vi har även vår shop öppen under våra öppettider i Sörviken i Kramfors kommun. Aktuella öppettider hittar ni här

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet