Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Julbord 2020

Nu är det dags att boka in er på vårt mysiga och välsmakande julbord igen. Från den 20 november fram till den 20 december är destilleriet smyckat för jul och de härliga dofterna av malt och whisky blandas med de från skinka, sill, Janssons frestelse och allt annat som hör julbordet till. Precis som i fjol bjuder vi på en fest för både öga och gom och vår köksmästare kommer att presentera både traditionsenliga favoriter och lite nya spännande överraskningar.

Vi vet att intresset är stort så boka in ert besök i god tid. Eftersom vi är noga med att göra ett säkert och tryggt julbord i dessa tider så finns begränsningar i antalet gäster.

Tider och priser för julbordet 2020

Julbordet serveras onsdag till och med lördag från den 20 november till den 20 december:

Ni kan välja mellan lunch-, eftermiddags- eller kvällssittningar. Under torsdag, fredag och lördag spelar vår trubadur till kvällsittningarna.

Julborden startar kl 12.00 (lunchsittning), kl 15.30 (eftermiddagssittning) och kl 19.00 (kvällsittning)
Vi börjar varje sittning i lagerhusen för ett juligt och smakrikt välkomnande.

Priser
Lunchsittning 395 kr
Eftermiddagssittning 495 kr
Kvällssittning 575 kr (Trubadur torsd-lörd)

Köp till en whiskyprovning med tre sorter som börjar med en liten tur i destilleriet för 200 kr (Begränsat antal platser)
Dryckespaket litet öl/vin 2 glas för 150 kr
Dryckespaket stort öl/vin 2 glas plus 4 cl egentillverkad snaps. 250 kr

OBS! Om du bokar till en whiskyprovning börjar den 11.30, 15,00 och 18,30 dvs en halvtimme för själva julbordet.

Boka nu på besok@highcoastwhisky.se, telefon 0612-530 60.

Hjärtligt välkomna till vårt fina julbord! 

The High Coast Whisky Insider