Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Julbord 2019

Från den 29/11 till den 20/12 serverar vi vårt härliga julbord. Varje vecka torsdag, fredag, lördag och söndag kan du njuta av julens vällagade frestelser, ibland inspirerade av vår whisky. Det blir tradition, det blir gemytligt och det blir en härlig upplevelse i vår fina juldekorerade restaurang. Dessutom har du möjlighet att smaka ett brett utbud av våra buteljeringar från vår whiskybar.

Boka plats för dig och dina vänner på ett av Höga Kustens bästa julbord.

Välkomna!

Pris 495 kr

Ni kan också boka en extra Julvisning av destilleriet inkl. provning. Pris 195 kr

Bokning: besok@highcoastwhisky.se eller ring 0612-530 60

Julbordshelg för fatägare 11-12/12

Sedan dukas ett härligt julbord upp för kvällens kulinariska höjdpunkt.

Julbordshelg för fatägare den 11-12/13
Vi välkomnar dig kl 10.30 utanför destilleriet vid lägerelden. Det blir kokkaffe och historier berättade av oss som var med innan destilleriet stod klart och innan whiskyn blev High Coast. Vi lovar en upplevelserik dag med en god lunch. Kanske har någon ett nytt fat som ska fyllas eller en fatskylt som ska spikas. Eftermiddagen ägnas också åt whiskyprovning så du kan självklart beställa fatprov från egna fat (beställes från fatägarwebben).

Du kan välja att vara med en dag eller två dagar. För dig som väljer tvådagarspaketet avgår buss till fina Hotell Hallstaberget i Sollefteå med en magnifik utsikt över Ångermanälven.

Dag två blir det en härlig hotellfrukost, möjlighet att använda hotellets spa eller njuta av vintriga omgivningar i nipornas stad. En buss tar er tillbaka till destilleriet för en exklusiv whiskyprovning och en rejäl avslutningslunch. Båda dagarna avslutas med möjlighet till fina fatköp och julhandel med rabatt i shopen.

Priser:

En dag – 1295 kr
Två dagar med övernattning – 2995 (+500 kr för enkelrum)

Bokning: event@highcoastwhisky.se
Sista anmälningsdag: 10 november

The High Coast Whisky Insider