Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°N 17°E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 besok@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Jobba hos oss


Vi söker en säljare för Mittsverige

High Coast Whisky är ett relativt ungt whiskyföretag som fått internationellt erkännande för sin kvalitativa whisky. Vi säljer och marknadsför vår whisky främst i Sverige men finns också på ett 10-tal internationella marknader.

Våra säljare har en viktig roll i att sprida gospeln om High Coast Whisky genom att vara aktiva vid mässor, event och whiskyprovningar och genom dessa möten jobba för att uppnå fat- och flaskmål. Försäljning av våra produkter ska genomsyras av att attrahera, utveckla och behålla lönsamma kunder.

Personen vi söker tar stort eget ansvar och älskar utmaningar, har några års erfarenhet av utesälj, gärna inom alkoholbranschen men inget krav. Ett intresse för whisky är viktigt, struktur, kreativitet och relationsbyggare är ännu viktigare. Arbetet kommer att innebära en hel del resande både inom Sverige främst i ditt geografiska område. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i office 365.

Tjänsten är baserad på destilleriets kontor i Stockholm din placeringsort dock diskuteras individuellt. Personen rapporterar direkt till Customer Success Manager, Sandra Wiberg.

Målsättning med tjänsten

  • Sprida gospeln om High Coast Whisky
  • Uppsökande verksamhet i Stockholmsområdet med en vid geografisk omnejd
  • Bidra till att uppnå företagets målsättningar när det gäller (i) omsättning och (ii) resultat
  • Vara delaktig i att sätta mål för fatförsäljning i sitt geografiska område.

Ansvarsområden och befogenheter

  • Fat- och flaskförsäljning
  • Deltaga på utvalda whiskymässor och specifika events
  • Uppsöka, boka och genomföra whiskyprovningar och fatägarträffar först och främst i sitt geografiska område
  • Uppsökande verksamhet i Mittsverigeregionen och verka för att nå uppsatta mål

Sista ansökningsdag: 31 maj 2022

Intervjuprocessen sker löpande och anställning kan komma att ske under rekryteringsperioden.

Kontaktperson: Sandra Wiberg, sandra.wiberg@highcoastwhisky.se 

Vill du sätta en buckla i whiskyhistorien? Maila en presentation av dig själv och ett CV till:

jobb@highcoastwhisky.se


Var med och skriv whiskyhistoria tillsammans med High Coast Whisky under sommaren 2022! 

På älvstranden utmed Ångermanälven på en vacker udde ligger vårt destilleri och vårt besökscentrum. Där vill vi ge våra gäster och besökare ett outplånligt minne av sitt besök på världens bästa svenska destilleri. Vill du vara med och bidra till att skriva whiskyhistoria och ge besökare ett fantastiskt sommarminne?

Vi finns i en vacker miljö med utsikt över den majestätiska Ångermanälven. I vårt destilleri gör vi whisky som berättar historien om vårt arv, vår miljö och händelser som format vår historia. Här finns även vårt besökscentrum som är en härlig mötesplats under alla årstider för whiskyvänner, grupper och företag som vill ta del av en unik whiskyupplevelse. Dessutom ligger vår fina restaurang med stor uteservering och blickar utöver Ångermanälven. Där finns även en whiskybar med oöverträffat utbud av High Coast Whisky-produkter och en shop att handla snygga High Coast-kläder eller någon souvenir för att minnas sitt besök. I vår restaurang lagar vi mat från grunden med betoning på lokala råvaror och smakupplevelser som ofta är inspirerade av whiskyn. 

Vi söker säsongsarbetare, vecka 22 – 35, till vårt besökscentrum. Vi söker guider, -provning- och serveringspersonal samt kockar.

Om tjänsterna

Kock

Som kock är du en del av teamet i köket och arbetar tätt med vår kökschef. Här skapar vi matupplevelser för våra gäster i världsklass.

Önskvärt:
Vana av att arbeta som kock, vana av modern matlagning och uppläggning. Att du är noggrann, ordningsam och ser det som behöver göras, tar egna initiativ.

Krav:
Kockutbildning

För kockjobb mailas ansökan och frågor till robin.lindh@highcoastwhisky.se

Whiskyguider och provningshållare

I jobbet ingår att servera gäster vid sittande bord, assistera i köket (enkel kallskänk, förbereda smörgåsar etc. och ibland baka en kaka), jobba i restaurangens bar och bemanna profilshopen. Jobbar du i vår servering är du utåtriktad, kan sälja, kommunicera, är lyhörd, och sätter gästen i centrum. I jobbet ingår att leda rundvisningar på destilleriet, följa ett guidemanus samt att hålla enklare whiskyprovningar. Du kommer även vid behov arbeta i vår shop och eventuellt kunna ”hugga in” i serveringen när behov finns.

En guide hos oss är utåtriktad, kan sälja och är bra på att kommunicera.  Dessutom kan man leda grupper, vara lyhörd och gillar att stå i centrum.

Önskvärt:
Erfarenhet av servering och sälj. Att du är noggrann, ordningsam och ser det som behöver göras, tar egna initiativ. Erfarenhet/vana av guidning är en merit. Gärna även säljerfarenhet.

Krav:
Att kunna kommunicera verbalt på svenska och engelska.

Serveringspersonal

I jobbet ingår att servera gäster vid sittande bord, assistera i köket (enkel kallskänk, förbereda smörgåsar etc. och ibland baka en kaka), jobba i restaurangens bar och bemanna profilshopen.

Jobbar du i vår servering är du utåtriktad, kan sälja, kommunicera, är lyhörd, och sätter gästen i centrum.

Önskvärt:

Erfarenhet av servering och sälj. Att du är noggrann, ordningsam och ser det som behöver göras, tar egna initiativ.

Krav:

Att kunna kommunicera verbalt på svenska och engelska.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@highcoastwhisky.se

Sista ansökningsdag 18/3 2022

Din ansökan ska innehålla enligt nedan:
Namn
Adress
Postnummer Ort
Födelsedatum
Mobilnummer
E-mail
Är intresserad av tjänst …
Skriv kort om vad du kan bidra med till oss, anledning att du är intresserad
Bifoga ditt CV samt personligabrev

The High Coast Whisky Insider

Registrera dig och ta del av det senaste inifrån destilleriet