Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Hoppa till innehåll

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.se @highcoastwhisky
Meny

Festival 2020

Nytt datum för Whiskyfestivalen
Boka den 4–5 september.High Coast Whisky Festival 2020 flyttas till nytt datum, den 4–5 september 2020. Vi är dock övertygade om att vi ska kunna skapa en lika härlig folkfest den första helgen i september istället. Vi hoppas naturligtvis att du också har möjlighet att ändra i planerna och vara med oss den 4–5 september.
Biljetter till inträde och provningar kommer du som tidigare att köpa hos Tickster.

Så här ser upplägget inför den 4–5 september ut:

Öppnar upp vårt allra innersta

Centrum för festivalen flyttar upp på torget mellan besökscentrat och våra lagerhus. Det betyder att vi kan ha montrar, utställningar och aktiviteter under tak i lagerhus 3 och 4 tillsammans med tunnorna där whisky mognar.
Scenen, matserveringar och sittmöjligheter kommer fortfarande att vara utomhus vilket gör att vi kan hålla distans mellan besökarna. Vi tror det blir en intimare festival men med perfekta möjligheter till social distans.

Inträdet kostar 250 kr för en endagarsbiljett och 450 kr för tvådagarsbiljett.

Intressanta provningar som alltid
Whiskyprovningarna kommer att genomföras ungefär som det var tänkt, viss justering av programmet kan ske. Komplett provningsschema kommer att finnas här på sidan och biljetter som vanligt på Tickster.se. Även provningarna kommer att flytta inomhus, nämligen till lagerhus 2 och destilleriet. Provningarna sker i mindre grupper med rekommenderade avstånd.

Tidigare inköpta biljetter  
För er som redan köpt biljetter för inträde eller provningar för den 25–26 juni kommer det finnas ett antal alternativ som vi just nu håller på att ta fram tillsammans med Tickster. Bland annat kommer självklart alternativet att få pengarna tillbaka att finnas.

Du som har köpt biljett via Tickster.se kommer att få ett mejl från oss med mer information om dina alternativ.

Mer information om underhållning, provningsschema, biljetter, utställare och annat kommer vi att kommunicera här på sidan samt via Facebook, och Instagram .

Välkommen till ännu en oförglömlig whiskyfestval på Ångermanälvens strand.

The High Coast Whisky Insider