Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Meny

Stäng
63°0'N 12°12'E +46 (0) 612 530 60, info@highcoastwhisky.se High Coast, Sweden
+46 (0) 612 530 60 info@highcoastwhisky.com @highcoastwhisky
Meny

Kalendarium

Detta händer på High Coast Distillery våren 2019

26/1 • 16/2 • 16/3 • 13/4 • 11/5
WHISKYMIDDAG, TRE RÄTTER
kl.19.00 • 695:- per pers.
Njut av en smakfull tre rätters
whiskyinspirerad middag
i vårt vackra Besökscenter.

2/2 • 2/3 • 6/4 • 4/5 • 1/6
ÖPPET KL.11.00–17.00
MED SERVERING OCH GUIDADE VISNINGAR

kl. 13.00 och 15.00
Guidad visning av destilleriet
150:- per pers.
Ingen förbokning behövs.
Kl. 15.15
Whiskyprovning tre sorter
200:- per pers. Förbokas.

1/3 • 29/3 • 26/4 • 24/5 • 5/6
AFTER-WORK
kl.17.30-23.00
Avsluta veckan med något gott att
dricka och god mat med goda vänner,
arbetskamrater eller din käresta.
BUSS AVGÅR FRÅN KRAMFORS RESECENTRUM
Kl.17.00, åter 22.30. Måste förbokas.
Buffet och bussresa 245:- per pers.
Buffet 195:- per pers.

20/4
PÅSKAFTON
Påskbuffé kl.14.00
395:- per pers.
kl. 13.00
Guidad visning av
destilleriet 150:- per pers.

30/4
VALBORGSFEST
FÖR FAMILJEN KL. 18.00
Ät en bit mat innan vi firar
in våren med en Valborgsmässoeld.
Buffet 195:- per pers.

26/5
MORS DAGS-MIDDAG
kl.14.00
395:- per pers.
Fira mor, mormor och farmor
med att bjuda på middag.
Förrätt, varmrätt och tårta till kaffet.

1/6
SOMMARSÄSONGEN STARTAR
OCH VISITOR CENTER
ÄR ÖPPET ALLA DAGAR

(undantag kan förekomma)
fram t.o.m. 25 augusti.

28-29/6
WHISKYFESTIVALEN
Mer information kommer.

The High Coast Whisky Insider